Evo ljudi vjerojatno sam na krivom mjestu otvorio temu pa vas molim odmah za odgovor dali an ovom forumu ima rubrike di se pise o vlastitim projektima ili je ovaj forum malo drukciji od nekih na koje sam do sad naiso??
Vlasnik sam Yuga 45 89.god. kojeg sam kupio od poznate starije osobe za 500e sa napravljenom generalkom i registracijom godinu dana....1. sam napravio kompletan servis kod prijatelja od starog da budem uvjeren da necu negdje ostati bez kocnica

, a onda je pocelo trosenje novaca na hrpu sitnica koje se u konacnosti i ne primjete te auto izgleda ko Yugo koji se trenutno izaso iz tvornice, a ne neka race pila
Ovako....
zapoceo bi daljni tuning nakon pune 2 godine vozikanja u standard 45-ki koje mi je dosadilo, a moji su planovi iduci....speedline 2012, spustanje, farbanje doboša i klješta, skroz crna folija za crtu na prednjem staklu, prozirni farovi(ako imate neki drugi naziv ispravite me), dva školjka sica ili siceve nekog drugog auta!!
to bi bilo sve sto se tice staylinga....a za motore cu imati jos puno pitanja mada cu se 100 puta predomisliti jer sam takav da mi sve mora biti tip-top
svaki vas komentar je dobrodosao vezano uz moje viđenje staylinga i preporuke za dalje!