Izgleda da me je snaslo sve i svasta...problem za problemom..a tek sam na 30 hiljada...
Desava mi se nesto zbog cega uopste ne znam odakle da krenem...naime, do pre par dana je jugic palio na pola kljuca..znaci i na onih -10ak je (na plin) palio bez ikakvog verglanja..prosto neverovatno..i odjednom, pre par dana, sedoh da ga upalim, da se ugreje..i vergla, i vergla, i vergla..jedva je upalio, mislio sam da ce isprazniti akumulator..zabrinem se ali rekoh samo tada..medjuuuuutim, svako PRVO jutarnje paljenje je katastrofa...pa to vergla, rastura...svako sledece paljenje u toku dana je ok..zamenim svecice, razvodnu ruku..kapu nisam...sta da mu radim vise? Sta moze da bude razlog da ODJEDNOM pocne tesko da pali? Bukvalno, danas na pola kljuca, sutra ujutru ni makac!
Ali ono sa cim mozda mogu da povezem problem jeste sto se bukvalno u isto vreme desava jos jedna cudna svar - kada i upali nekako na tabli (novoj) mi svetle dva svetla - rucna kocnica i blinka STOP...posle par sekundi posto je auto upaljen u tabli cujem kratak zvuk nekog zujanja i lampice se pogase, a posle sekunde dve se upale..i tako sve dok ne upalim poziciju i svetla i posle toga se vise ne ponavlja... Da se tu nesto ne desava, da ne gubim struju mozda? Vise ne znam sta da mislim...
Izvinite sto sam ovako opsiran ali muka naterala